Fiesta en el complejo deportivo Bac de Roda

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

NOTA INFORMATIVA

Ferran Martínez a la festa d’inauguració del curs del Complex Esportiu Municipal de Bac de Roda

La festa se celebra dissabte i tindrà continuïtat en el proper 4 d’octubre, amb una exhibició de l’equip nacional de sincronitzada

L’ex jugador de bàsquet Ferran Martínez serà una de les grans atraccions de la festa d’inauguració del curs 2003-2004, del Complex Esportiu Municipal Bac de Roda, que tindrà lloc el proper dissabte, 27 de setembre, entre les 9h i les 14h, a les mateixes instal•lacions del Complex.

L’ex esportista donarà un clínic de bàsquet a les 11h del matí al pavelló, enmig d’una agenda d’activitats molt diverses i que donaran a conèixer les noves tendències existents.
Classes dirigides d’spinning, Tai-chi i abdominals; exhibicions de Capoira, dansa del ventre i balls de saló; conferències sobre ioga, envelliment, salut i esport, entre d’altres; i activitats vàries al pavelló, com l’esmentat clínic impartit pel que va ser jugador del Barça, Penya i Panathinaikos de Grècia, seran les propostes a les que podran participar totes aquelles persones que acudeixin a la festa.

Per altra banda, i al llarg de tot el matí, es produiran accions de sampling, en les que els patrocinadors i col•laboradors de Bac de Roda obsequiaran als visitants amb els seus productes.

El gran colofó de la festa
Dissabte 4 d’octubre serà la data clau, el colofó de la festa.
Les sirenes de la natació sincronitzada espanyola que tan bon paper van realitzat aquest estiu al Mundial de Natació de Barcelona, seran les protagonistes de la cloenda de l’acte inaugural del curs a Bac de Roda.
Gemma Mengual, Paola Tirados, Irina Rodríguez, Gisela Morón i tota la resta de l’equip, amb la seva entrenadora, Anna Tarrés, en cap, faran un dels seus exercicis en una exhibició matinal.

Laura Ramos
Msm