Acuerdo de colaboración entre la Federación Catalana de Baloncesto y Kinetical

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

El president de la Federació Catalana de Basquetbol, Enric Piquet, i el director general de Kinetical Business, Gerardo Macias, van signar la tarda d’aquest dimarts un acord de col•laboració, mitjançant el qual KB (Kinetical Business) i Federació Catalana de Basquetbol promocionaran i desenvoluparan conjuntament solucions mòbils en entorns PDA. A l’acte van assistir l’exjugador Ferran Martínez, col•laborador de Federació Catalana de Basquetbol i KB, així com Albert Riba, director comercial de KB. D’aquesta manera, la col•laboració entre ambdues entitats s’iniciarà amb l’aplicació d’estadístiques sobre dispositiu PDA, mitjançant la solució K Statistics Basket.
De fet, aquest software ja es va utilizar en període de proves a l’última final a quatre dels Campionats de Catalunya Cadet, per tal de poder oferir estadístiques als participants i posar posteriorment aquestes a www.basquetcatala.com, la pàgina de la Federació Catalana de Basquetbol.
Així, un dels primers objectius serà la utilització del K Statistics Baskets a la Copa Catalunya de la propera temporada, tant en categoria masculina com femenina, per tal de poder oferir estadístiques d’aquest Campionat.
K Statistics Basket permet anotar totes les accions d’un partit directament en un dispositiu mòbil (PDA o Tablet PC), registrant de manera àgil i ràpida tots els punts de cada jugador, marcant des de quina zona de la pista ha anotat o errat i accedint a valors de percentatge calculats de forma automàtica.
La solució, a més, ofereix la possibilitat de conéixer en tot moment la informació que fa referència a l’equip o als jugadors de manera individual.
Aquesta informació pot ser impresa en qualsevol moment, directament des del mateix dispositiu mòbil. Igualment, també permet ser exportada a un document en format excel, pel seu tractament posterior.
Igualment, KB oferirà promocions i preus especials tant de hardware (PDA) com de software (K Statistics Basket) per a les entitats i el col•lectiu del bàsquet català. Una aposta, doncs, per la implantació de la nova tecnologia en el món del bàsquet, com és en aquest cas el recull i seguiment de les estadístiques.
Podeu veure més informació a www.kinetical.com/basquet