Cruyff apadrina a estudiantes de élite

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Cruyff apadrina a estudiantes de élite Johan Cruyff ha participat en el lliurament de diplomes a esportistes d’elit que han pres part als estudis que, durant els últims mesos, s’han desenvolupat al FC Barcelona, en col·laboració amb La Salle.

La cerimònia, celebrada a les noves llotges del Camp Nou, ha servit per premiar als primers esportistes d’elit que s’han graduat a la ‘Johan Cruyff Academics Internacional’. Aquesta acadèmia, ideada per l’exjugador i exentrenador blaugrana, acull a esportistes de primera categoria i els prepara a nivell empresarial i executiu, perquè puguin seguir vinculats a l’esport també fora del terreny de joc.

Els primers que han acabat

A l’acte s’han atorgat els diplomes als primers esportistes que han finalitzat aquests estudis, entre els quals destacaven exjugadors de bàsquet (Ferran Martínez, Manel Bosch, Rafael Jofresa, i Jordi Villacampa), d’handbol (Xavier O’Callaghan) i de waterpolo (Jordi Sans). Laura Cierco, Marta Cierco, Guillermo Recio i Francesc de Puig han completat la llista dels deu participants que han obtingut el certificat en una cerimònia que ha comptat, també, amb esportistes de renom entre els assistents, com Enric Masip o Andrei Xepkin.

Agraïments i regals

La fundació de Johan Cruyff ha regalat, com a senyal d’agraïment a les institucions que han recolzat el seu projecte, La Salle i el FC Barcelona, una samarreta taronja signada pels deu membres que han acabat amb els seus estudis. A més, la ‘Johan Cruyff Academics Internacional’ ha agraït la bona predisposició de l’entitat blaugrana a col·laborar “tenint cada matí tot a punt i cedint-nos sempre les seves instal·lacions”.

Tant La Salle com el FC Barcelona també han tingut paraules d’elogi cap a l’acadèmia creada per l’exjugador holandès. El president blaugrana, Joan Laporta, ha agraït a Johan Cruyff la seva “gran idea de crear una escola que ajudi als esportistes” i s’ha mostrat “orgullós” de recolzar-la.