Inaugurado el campus NBA Without Borders

Posted on Posted in Negocio, Noticias

El Campus Bàsquet sense Fronteres Europa ha quedat inaugurat aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Cinquanta dels millors jugadors europeus sub-18 participen en aquest campus, amb jugadors NBA com a professors.
La roda de premsa institucional ha donat el tret sortida a aquest campus que anualment organitzen la FIBA i l’NBA i que per primera vegada es fa a Barcelona, gràcies a l’acord de col•laboració entre el Barça i l’NBA. Amb la participació de la Federació Catalana de Bàsquet, així com l’espanyola, des de dijous i fins diumenge, cinquanta joves europeus de 29 països, escollits per les seves aptituds, treballen sota la supervisió de jugadors i tècnics de l’NBA.
L’acte inaugural ha assistit, en representació del FC Barcelona, Ferran Martínez, membre de la Comissió Esportiva i encarregat de les relacions internacionals del Regal Barça. Per part de la FIBA, Zoran Radovic, director de Desenvolupament Esportiu, i Jesús Bueno, vicepresident de desenvolupament NBA Europa. “Des del Club i des de la secció de bàsquet estem molt satisfets que un programa que va arrencar el 2001 i que ha funcionat molt bé arribi finalment aquí a Barcelona”, ha declarat Ferran Martínez, que ha destacat també el vessant social del programa, amb la visita al XICS Santa Coloma aquest dissabte.