Emprèn l´Estiu, CatRadio

Posted on Posted in Sin categoría

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ferran Martinez ha visitat els estudis de Catalunya Radio per participar en el programa d´Elisabet Carnicé, Factor Estiu, en la secció Emprèn l´estiu, d´en Albert Riba.
Podeu escoltar el programa fent click en aquest link.

http://www.catradio.cat/audio/561076/Empren-lestiu

Albert Riba: Què podem fer a l’estiu que sigui millor que prendre petits refrigeris per suportar millor la calor? I què hi ha millor encara que aprofitar les vacances d’estiu per prendre píndoles de conceptes que ens ajudin a emprendre nous reptes a la nostra vida començant ara mateix? Reptes com una empresa, una associació, un projecte, etc. En aquesta secció volem “emprendre” a tothom! Albert Riba facilitarà conceptes que ajudin a pensar i qüestionar l’actitud emprenedora dins els vostres reptes, a través d’experiències d’emprenedors mediàtics que han treballat la seva visió fins a convertir-la en un projecte seguint la “teoria dels 4 Ions”. Llibres, frases i músiques que reflecteixin alguns dels components de l’emprenedoria. I tot això acompanyat de sorpreses com receptes de cuina, rebosteria i gelats, per refrescar les actituds emprenedores!
Amb Albert Riba, director del màster en Emprenedoria de la UPC