Esportistes d’elit per Càritas

Posted on Posted in Sin categoría

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La generositat i solidaritat de la ciutadania són les que mantenen viva la flama de l’esperança en aquests moments. càritas ho ha constatat, una ve- gada més, amb el compromís que, destacades per- sones del món de l’esport i de renom internacional, han adquirit amb l’entitat. Ferran Martinez, Josep lluís Vilaseca, Josep a. Pujante, Nacho Solozábal, rubén Peris, Josep Maria Fusté, Erika Villaécija, Natàlia Via dufresne, Jordi arrese, Àlex corretja, carles rexach, Joaquim rifé, Enric Masip, leandre Negre, Sebastià Salvador, Miquel Torres, Sergio casal i Jordi Sans, són els ambaixadors amb cor de càritas, denominació que segella la seva col·laboració amb l’entitat i que es tradueix en el compromís de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’estar al costat dels que més pateixen. Gràcies a la popularitat de tots ells i elles, Càritas po- drà fer arribar el seu missatge encara més lluny. Ferran Martínez, que va pronunciar unes paraules en nom dels esportistes compromesos amb la iniciativa, ha recordat que “som persones que hem tingut sort a la vida, i és moment de tornar aquest privilegi ajudant els que més ho necessiten”. Aquesta és una inicia-tiva que Càritas ha posat en marxa recentment i que ha estat presentada als mitjans en un acte organitzat al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet. La unió de les persones i la força de les seves potencialitats a través de gestos com els del voluntariat són el camí per aconseguir una societat més justa i solidària. Així, Càritas ha apostat fort en els últims anys en grups de voluntaris i voluntàries perquè cons- cienciïn la població sobre aquests valors. Ja funcionen amb èxit

Ver articulo en PDF