Ferran, “embajador con corazón” de Cáritas

Posted on Posted in Sin categoría

Persones destacades del món de l’esport es comprometen a difondre la tasca social de Càritas i a sensibilitzar sobre la importància d’estar al costat dels més desfavorits
Ferran Martinez, Àlex Corretja, Carles Reixach, Jordi Arrese i Erika Villaécija són alguns dels Ambaixadors amb Cor
Roda de premsa:
Dia i hora: dijous, 24 de gener de 2013, a les 13h.
Lloc: Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet. Carrer Buenos Aires, 56. Barcelona.
Des de fa gairebé 5 anys, el nostre país es troba immers en una greu crisi econòmica i de valors que ha fet augmentar el nombre de persones que cada dia arriben a Càritas demanant ajuda. El nombre de persones ateses ha crescut el doble amb relació a l’any 2007 (això representa un 121% més) i el creixement de serveis prestats en el mateix període s’ha triplicat, un 181% més que l’any 2007. Des de l’entitat, en un primer moment, acollim i donem resposta a les necessitats bàsiques de les persones. A continuació, els oferim les eines adequades per promoure el seu potencial i fer que siguin les protagonistes del seu propi desenvolupament.
Tota aquesta tasca no la podríem fer sense l’ajuda de milers de voluntaris que treballen amb una gran dedicació, tant en els diferents projectes socials com sensibilitzant la població a través dels programes d’Empreses amb Cor, Clubs amb Cor, Fires amb Cor, Universitats amb Cor, Cultura amb Cor i, ara, el d’Ambaixadors amb Cor. Ambaixadors amb Cor neix en el si del programa Entitats amb Cor, format per un grup de més de 60 voluntaris que donen a conèixer la tasca social de Càritas a les més de 600 entitats que cada any visiten. Ara, amb el nou projecte d’Ambaixadors amb Cor, volem fer arribar el missatge de Càritas encara més lluny. Tots ells són la nostra força ja que, amb pocs recursos, ens ajuden a arribar a més persones. El grup d’Ambaixadors amb Cor està format per persones de prestigi dins del món de l’esport. El seu principal objectiu és difondre l’acció social de Càritas i representar la institució en els seus àmbits d’actuació. Per explicar-vos aquest projecte, ens agradaria comptar amb la vostra assistència a la roda de premsa que celebrarem el dijous, 24 de gener, a les 13h, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet (Carrer Buenos Aires, 56. Barcelona). L’acte serà presentat pel periodista i escriptor Màrius Carol i comptarà amb la presència de David Moner, president de la Unió de Federacions de l’Esport de Catalunya; Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat; Jordi Roglá, director de Càritas Diocesana de Barcelona i Maite Fandos, tinent d’alcalde de l’àmbit de l’esport de l’Ajuntament de Barcelona. Gràcies a la voluntat de compromís de tots podrem fer una societat més justa. Per a més informació, contacteu amb Lourdes Llorens (llorensm@caritasbcn.org – 600 96 23 86), de l’Àrea de Captació de Recursos de CDB o amb l’Àrea de Comunicació (607 024 183).