Catalunya-Croacia:Lesió del genoll.

Posted on Posted in Deportivas, Notícies

En l´escalfament del partit Catalunya-Croacia del dia 27 de juny, vaig patir una lesió en el genoll dret. Un trecament de menisc intern i una lesió de cartílag. Vaig ser operat pel doctor Eugeni Diaz el dia 3 de juliol,i actualment em trobo en la fase de reabilitació on ja començo a fer carrera continua. El fisio de la federació catalana (en Manel), i el doctor Toni Tramullas ,del FC Barcelona i la federació Catalana , juntament amb el doctor Eugeni Diaz , fan el seguiment de la lesió ,en el centre médic SPORTS MEDICINE de Barcelona. L´evolució es la normal, i pròximament s´evaluarà l´estat del genoll per continuar o modificar el procés de recuperació, i estudiar las posibilitats reals de seguir jugant en l´èlit del basquet Europeu.
La inoportuna lesió va impedir la meva tornada a Italia aquesta temporada,on tenía pràcticament tancat el meu fitxage en un dels equips de la A1 de la LEGA.