Emprèn l´Estiu, CatRadio

Posted on Posted in General

Ferran Martinez ha visitat els estudis de Catalunya Radio per participar en el programa d´Elisabet Carnicé, Factor Estiu, en la secció Emprèn l´estiu, d´en Albert Riba.
Podeu escoltar el programa fent click en aquest link.

http://www.catradio.cat/audio/561076/Empren-lestiu

Albert Riba: Què podem fer a l’estiu que sigui millor que prendre petits refrigeris per suportar millor la calor? I què hi ha millor encara que aprofitar les vacances d’estiu per prendre píndoles de conceptes que ens ajudin a emprendre nous reptes a la nostra vida començant ara mateix? Reptes com una empresa, una associació, un projecte, etc. En aquesta secció volem “emprendre” a tothom! Albert Riba facilitarà conceptes que ajudin a pensar i qüestionar l’actitud emprenedora dins els vostres reptes, a través d’experiències d’emprenedors mediàtics que han treballat la seva visió fins a convertir-la en un projecte seguint la “teoria dels 4 Ions”. Llibres, frases i músiques que reflecteixin alguns dels components de l’emprenedoria. I tot això acompanyat de sorpreses com receptes de cuina, rebosteria i gelats, per refrescar les actituds emprenedores!
Amb Albert Riba, director del màster en Emprenedoria de la UPC