La FAF Andorra ficha Ferran

Posted on Posted in Sin categoría
La Federació Andorrana de Futbol ha contractat els serveis de la empresa del ex-jugador de bàsquet del FC Barcelona i Joventut de Badalona, Ferran Martinez, que l’ assessorarà en innovació, comunicacio i màrqueting. Ferran Martinez, resident al Principat des de fa tres anys, es expert en gestió esportiva, i tantmateix a creat i dirigit les àrees de “esports & entertainment” als bancs UBS, Banc Sabadell, Mirabaud & Cie i Andbank, dedicades al assessorament i gestió patrimonial d’ esportistes d’ elit. Destaca també com emprenedor, fundant la companyia tecnològica Globatalent, a mes de ser “ambaixador econòmic” als Estats Units de la CEA (Confederació Empresarial Andorrana) i formar part de l’ equip directiu de la comunitat d’ emprenedors més gran del món, “Startup Grind” (Google for Startups), amb Seu a Silicon Valley i presencia a mes de 155 països. La Federacio andorrana de futbol reforça, amb la contractació dels serveis de la consultora, la seva aposta estrategica per la innovació i la digitalització, i potència la unitat dels e-Sports, que competirà en la lliga organitzada per la UEFA, i el nou departament de nous continguts que abarcarà tota l’ informació de tots els equips masculins i femenins.