Entrevista Periodic d´Andorra

Posted on Posted in Sin categoría

NATALIA MENA – ESCALDES–ENGORDANY   @PeriodicAND

Recordem amb Ferran Martínez el seu passat com a jugador de bàsquet, i conversem sobre el seu present com a home de negocis. Va jugar més de 10 anys al Barcelona, per passar després al Joventut de Badalona i al Panathinaikòs d’Atenes. En 156 ocasions va ser internacional amb la Sel-lecció Espanyola, i al seu palmarès destaquen set lligues ACB, una Grega i dos Mundials de Clubs de Bàsquet. Malauradament, en lesionar–se es va veure obligat a retirar–se, però lluny de enfonsar–se es va reciclar donant el salt al món de les finances i la tecnologia, constatant que la seva passió per sumar èxits va molt més enllà de la pista. Actualment compagina projectes d’emprenedoria, investiga sobre física quàntica i escriu llibres, on intervenen el bàsquet, la inversió i el coaching. Tot i la seva brillant trajectòria professional, afirma amb molt d’orgull que el seu triomf més important és la seva família, els quals ha fet moure per tot el món; tanmateix, gràcies a això els seus fills parlen anglès perfectament i han rebut una educació global, i coneixent moltes realitats. Per ell, aquesta és la veritable victòria.