Homenatge de la Generalitat de Catalunya

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ahír dimecres 5 de febrer vaig viure un dels moments més emotius de la meva vida. El govern de la Generalitat de Catalunya, amb el seu conseller d´esports i cultura Sr Vilajoana, el secretari general de l´esport Sr Maldonado, el president de la federació catalana de bàsquet Sr Piquet i moltes altres autoritats del món de l´esport català, juntament amb la meva família i amistats, em van fer un homenatge en el museu Melcior Colet, sèu de la secretaría general de l´esport de la Generalitat de Catalunya. Va ser un acte que em va fer emocionar molt al veure´m envoltat de tanta gent que han sigut importants en la meva vida, i un orgull aquest reconeixement per la meva trajectòria esportiva i en favor de l´esport català. Hi van haver parlaments de les autoritats i un “video” amb imatges de la meva carrera, amb unes paraules del molt honorable president de la Generalitat, Jordi Pujol, que van ser molt especials per mi.
Desprès vaig asistir al partit de bàsquet entre el Barça i la Cibona de Zàgreb com a asesor esportiu del secretari general de l´esport de la Generalitat de Catalunya, el Sr Maldonado, i vaig tornar- me a emocionar al rebre una gran ovació del públic del palau Blau Grana, que han sigut la meva afició durant tants anys en el club del meu cor, com es el F.C. Barcelona, i on he tingut la sort de formar-me com a jugador i persona, aconsseguint tants èxits esportius.
Moltes gràcies