Presentació de les Escoles Esportives d’Integració Social i Cultural

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El Conseller en cap de la Generalitat, Josep Bargalló, presidirà demà dimarts, 15 de juny, a les 19.15 hores, a l’Auditori del Palau de la Generalitat, la presentació de les Escoles Esportives d’Integració Social i Cultural de la Asociación de Deportistas contra la Droga, patrocinades per la Fundació Inocente, Inocente.

A més del Conseller en cap, en l’acte hi intervindran el president de la Asociación de Deportistas contra la Droga, José Luis Doreste; el secretari general de l’entitat, Nicolás Justícia del Moral; els padrins Ferran Martínez, Rafael Jofresa i Juan Carlos Navarro; el president de la Fundació Inocente, Inocente, José Velasco; i representants dels ajuntaments de Barcelona i de Badalona. En el decurs de la presentació es projectarà un vídeo sobre les escoles. La cloenda anirà a càrrec del secretari general del Conseller en cap, Raimon Carrasco.

La Asociación de Deportistas contra la Droga treballa, des del 1992, en barris socialment desfavorits implantant escoles esportives com a element socialitzador, integrador i normalitzador. Actualment, l’associació gestiona vuit escoles esportives. A Catalunya n’hi ha tres: dues de bàsquet a Badalona (Rafael Jofresa i Ferran Martínez) i una de futbol i bàsquet a Barcelona (La Bomba Navarro)