El Periodico “El Global Tech Camp dóna un pas endavant”

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’estada començarà al Pas el 29 de juny i tindrà diversos internacionals de categories inferiors

IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El Global Tech Camp 2008 donarà un pas endavanten la tercera edició. L’estada de bàsquet que organitzen Ferran Martínez i Manel Bosch per a joves promeses d’entre 14 i 21 anys començarà al Pas de la Casa el 29 de juny i tindrà diversos internacionals de categories inferiors durant la setmana que tindrà de durada.
Entre els valors més destacats dels 25 que prendran part en la tercera edició (patrocinada per Andbanc), destaquen el jugador eslovac de 2,27 metres d’alçada Martin Miklosic, l’únic que supera l’edat permesa –22 anys– però que l’han acceptat perquè “per qualitat i alçada pot arribar a la NBA”, va indicar ahir Bosch.

QUINO COLOM NO FALLARÀ
També hi haurà dos jugadors grecs del Paok de Salònica i un grup de set jugadors entre els quals hi ha Quino Colom, que aprofitaran el campus com a preparació abans de ser convocats amb la sub-20 i sub-21 espanyola, i dos nens de 14 anys, l’eivissenc Javier Medori i Àlex Suárez, als quals volen polir en un campus en el qual es fa èmfasi al treball específic perquè segons Ferran donin el salt “el més aviat possible”.