Ferran Martínez y Emilio Sánchez Vicario visiten Aula d’Esport

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ferran Martínez y Emilio Sánchez Vicario visiten Aula d’Esport per parlar del pas de l’esportista professional al mercat laboral

Emilio Sánchez Vicario i Ferran Martínez, dos ex esportistes d’elit en l’àmbit del tennis i el bàsquet, respectivament, i que actualment realitzen altres tasques professionals, van visitar la UPF el 13 de febrer. Tots dos van participar a Aula d’Esport, en una sessió que va portar per títol “Importància de la tutorització dels esportistes professionals per a la posterior inserció al mercat laboral”, i que va tenir lloc a l’aula 40.144 de l’edifici Roger de Llúria. ( A la imatge, d’esquerra a dreta, Ferran Martínez, Emilio Sánchez Vicario i Òscar Duran, coordinador de les sessions).

La tercera sessió teòrica de l’actual curs 2006-2007 d’Aula d’Esport, un cicle que té com a objectiu oferir als membres de la comunitat universitària un fòrum de debat sobre temes relacionats amb l’esport i l’activitat física, va abordar la transició de l’esportista professional a treballador, la importància de la formació rebuda durant l’etapa de la competició al màxim nivell, i els aspectes que faciliten la inserció al mercat laboral.

Emilio Sánchez Vicario, extennista professional i actual capità de l’equip espanyol de Copa Davis, i Ferran Martínez, exjugador de bàsquet a les files del Joventut de Badalona, F.C. Barcelona i Panathinaikos, i actualment comentarista esportiu a la televisió y empresari, van donar el seu punt de vista sobre tots aquests temes. Ambdós van parlar de la seva experiència personal, de com van afrontar la fi de la seva etapa com a esportistes d’elit i posterior entrada al món laboral, així com dels diferents factors que els han ajudat i que han tingut en compte en tot aquest procés.

Aula d’Esport és un programa de sessions teòriques organitzat pel Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària (SACU), que també serveix de complement als alumnes que competeixen representant la UPF per tal que puguin obtenir crèdits de lliure elecció. Fins a final de curs s’han programat quatre sessions més, que versaran sobre la influència dels mitjans de comunicació en el món de l’esport; les noves tecnologies per a la millora del rendiment esportiu; l’impacte social, esportiu i econòmic dels esdeveniments esportius en les ciutats organitzadores, i les experiències i vivències d’esportistes i/o aventurers