Presentat el III Global Tech Camp 2008

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Presentat el III Global Tech Camp 2008El tercer Global Tech Camp 2008 s’ha presentat aquest dijous a a l’edifici Andbanc d’Escaldes-Engordany. Tant Ferran Martínez com Manel Bosch, organitzadors del campus, s’han mostrat contents per la consolidació d’aquest projecte.

L’exjugador ACB, Ferran Martínez, ha destacat l’alt nombre de peticions d’equips d’arreu d’Europa per inscriure jugadors al Tech Camp, un dels campus amb més nivell del vell continent. Com a novetat cal remarcar que l’actual edició se celebrarà al Pas de la Casa i no a Ordino, com va passar els dos anys anteriors. D’entre els entrenadors d`enguany mencionar al tècnic eslovè Teoman Alibegovic, que aportarà coneixements del bàsquet de l’Europa de l’est. L’objectiu del campus és formar aquests joves talents perquè en breu competexin al màxim nivell i segons Martínez, Andorra és el lloc ideal.