Caritas y semillas Batlle

Posted on Posted in Sin categoría

14/03/2013 L’exjugador del FCB de Bàsquet, Ferran Martínez, es converteix en ambaixador de la iniciativa “Hort Solidari” en representació de Càritas. Gràcies als “likes” aconseguits a la pàgina de facebook del projecte, es podran servir 20.000 racions de menjar a persones necessitades. S’inicia ara la segona edició de l’Hort Solidari, que tindrà per objectiu aconseguir 30.000 plats de llenties.
Semillas Batlle planta una llavor per cada “like” rebut a la seva pàgina www.facebook.com/huertosolidario i multiplica la donació per 5 si l’usuari comparteix la campanya solidària en el seu mur. A més, per la compra de cadascun dels seus productes, Batlle planta una altra llavor en el seu hort solidari. Càritas a Barcelona ha rebut el lliurament de 2.500 kg de mongetes del primer “Hort Solidari Batlle”, una iniciativa social llançada fa un any per l’empresa Semillas Batlle, amb la finalitat de conrear aliments i donar-los a Càritas perquè l’entitat els pugui fer arribar a persones que no tinguin les necessitats bàsiques cobertes. El projecte es dóna a conèixer en una pàgina a facebook www.facebook.com/huertosolidario, en la qual també s’incideix en el compromís per part de Batlle de convertir els “likes” o “M’agrada” rebuts en llavors de llegums, que posteriorment es planten en uns terrenys de 10.000m2, destinats íntegrament a aquesta causa i situats a León. L’acte de lliurament de les 2,5 tones de mongetes ha servit també de marc per a la renovació del conveni entre Càritas i Semillas Batlle, així com per fer pública l’inici de la segona edició de l’Hort Solidari, que en aquesta ocasió s’ha fixat com a objectiu aconseguir 30.000 racions de llenties. En aquesta segona edició de l’Hort Solidari, Batlle plantarà 1 llavor per cada “m’agrada” rebut a la seva pàgina i 5 en cada ocasió que un usuari comparteixi la campanya en el seu mur. A més, l’empresa agrícola aportarà al projecte 1 llavor per la venda de cadascun dels seus productes al mercat, fent així còmplice de la seva acció social als seus propis clients. L’acte ha comptat amb la presència del director de Càritas, Jordi Roglá; el director general de Semillas Batlle, Ramón Batlle; i l’exjugador del FC Barcelona de Bàsquet, Ferran Martínez, que ha estat nomenat Ambaixador de l’“Hort Solidari” per part de Càritas. El suport voluntari de l’esportista se centrarà en una tasca de difusió de la iniciativa, amb l’objectiu d’aconseguir més “likes” o, el que és el mateix, més llavors, més llenties i, en definitiva, més racions de menjar per repartir a qui més ho necessita. En finalitzar l’acte, Jordi Roglá i Ramón Batlle han llançat un missatge d’agraïment a totes i cadascuna de les persones que han contribuït a fer realitat el primer Hort Solidari, posant la seva llavor virtual amb un simple ‘click’ i els han animat a repetir el seu gest solidari perquè la segona edició culmini amb el mateix èxit que la primera.