Mercat solidari a Lexus

Posted on Posted in Negocio, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Al concessionari Lexus del número 82 del carrer París de Barcelona es va inaugurar la quarta edició del mercat solidari de Hoss Intropia i Lexus en benefici de la Fundació Boscana. El mercat ofereix l’oportunitat de comprar roba de la casa de moda Hoss Intropia amb descomptes que oscil·len entre el 60% i el 75% i, de retruc, ajudar una entitat benèfica barcelonina, la Fundació Boscana, que ajuda adults discapacitats psíquics des de fa mig segle. En aquesta nova edició del mercat, que ja és la quarta, la marca ha posat a disposició de la Fundació Boscana un total de 7.000 peces de roba (i es calcula que se’n tornaran ben poques) i Lexus li deixa 1.000 m² del seu concessionari, que ahir era ben ple de persones solidàries, algunes ben conegudes, com el presentador Manel Fuentes o l´ex jugador de basquet del F.C. Barcelona Ferran Martinez