Catalunya-Croacia:Lesió del genoll.

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

En l´escalfament del partit Catalunya-Croacia del dia 27 de juny, vaig patir una lesió en el genoll dret. Un trecament de menisc intern i una lesió de cartílag. Vaig ser operat pel doctor Eugeni Diaz el dia 3 de juliol,i actualment em trobo en la fase de reabilitació on ja començo a fer carrera continua. El fisio de la federació catalana (en Manel), i el doctor Toni Tramullas ,del FC Barcelona i la federació Catalana , juntament amb el doctor Eugeni Diaz , fan el seguiment de la lesió ,en el centre médic SPORTS MEDICINE de Barcelona. L´evolució es la normal, i pròximament s´evaluarà l´estat del genoll per continuar o modificar el procés de recuperació, i estudiar las posibilitats reals de seguir jugant en l´èlit del basquet Europeu.
La inoportuna lesió va impedir la meva tornada a Italia aquesta temporada,on tenía pràcticament tancat el meu fitxage en un dels equips de la A1 de la LEGA.