Creació de la Comissió Antiviolència de Catalunya

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El passat divendres 7 de febrer, es va constituïr la comissió antiviolència de Catalunya. El govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar el passat 1 d´agost el Decret 212/2002, pel qual es regulen la composició i el funcionament de la Comissió contra la Violència en Espectacles Esportius de Catalunya i es determinen els òrgans competents respecte del règim sancionador en matèria esportiva.
L´article 4 de l´esmentat Decret estableix la composició de la Comissió, i preveu que les personas que la integren han de ser designades a proposta de diverses entitats i organismes.
Aquesta Comissió està presidida pel Secretari General de l´esport de la Generalitat de Catalunya, el Sr Josep Maldonado. Jo, Ferran Martinez, he sigut designat com a membre d´aquesta comissió a proposta de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.