Ferran Martinez y Manel Bosch supervisan las instalaciones de la Pobla de Segur

Posted on Posted in Deportivas, Noticias

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ferran Martinez y Manel Bosch supervisan las instalaciones de la Pobla de SegurFerran Martínez i Manel Bosch van realitzar un primer contacte i supervisió de les instal·lacions que a la Pobla de Segur serviran per realizar campus i estades d’estiu de lleure i tecnificiació en bàsquetbol.

Ambdós ex-jugadors de basquetbol van donar el su vist i plau a les instal·lacions que van visitar amb Lluis Bellera, alcalde de la Pobla de Segur i Josep Maria Roy tècnic del Patronat d’Esports de l’Ajuntament.

Es dóna el cas que Manel Bosch va ser l’esportista convidat a l’Olimpíada Falmisell que va tenir lloc l’any 2005 a La Pobla de Segur. L’olimpíada és una jornada esportiva per a nois i noies en edat escolar que s’organitza anualment i que enguany ha arribat a la seva XXIVa edició.